I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Thursday, 28 July 2011

thanks for everything from 30 november untill now !!

cite kali nyhh agakk m'nyedeh kan sikit lahh ye -,-

  
 awk thank's utk sgale nye ,
thank's sbb buatt sye ketawe ,
thank's sbb buat sye happy ,
and thank's jugak , sbb buat sye menangis ..

kenape awk suke buat prangai?
awk ske tngok sy menangis ye ???
terima kasihh bnyak lahh awk !!!

penahh ke awk menilai ape yg sy buat kadd awak ? awk ,
d'sbb kan sye nak jage hati awaklah , sy snggop tak b'tegoo dngn 
kawan baek saye ..
awak tahu tak , sye snggop buat ape je utk awak..
 tapi awak je yg tak pernahh tahu and tak nmpak !
sy dah penatt lahh b'gadohh2 and
sy dah penat menangis2 .
adk awk cakap sy EGO ,
tapi kenape awk still lagi nak b'sme sy ?
sy rase lebihh baek awak carikk org laen lahh ,
carik lah girl yg TAK EGO MCM SY ..
yg bolehh jage awk ,
yg bolehh buat awk sllu happy ,
tak kurangg ajarr macam sy .

ape lahh yg ade kadd sy nyhh ?
yg buatt kan awk t'llu syg kan sy.
awk jugak yg ckp sy nyhh suke maki hamun awk kan..
awk tahu tak ?
spnjg kite tak contact ,
sy kadd snie bukannye pegii MENGGEDIK
sy kadd snie punye lahh risau kan awk ,
yangg awak pulak ,
sebok enjoyy dngn kekawan awk . yg sy kadd uma nyhh 
langsong tak hirau kan !! BAGOS SNGAT LAHH KAN !!!

**HATI SAPE YG TAK SAKIT KLU MCM TUHH ????

if awk buat mcm tuhh sye pon bolehh lahh !!!
klu cm tuhh lepass nyhh sy kuarr ke mane2 dngn sape
sy tak payah lah nak bg thu awak ken ???
buang mase je ,
awk pon bukan nye hirau kann , BETUL TAK ?

kayy lahh awk , if awk rase awk dah fed up dngn sy 
go head dngn life awk yg suke enjoy ,
and lupe kan je sy !!!
KBAIII !~

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!