I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Thursday, 4 August 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gif:'(

난 널 사랑해! 하지만 당신은 내 마음과 감정 처리를 받아들이지 않는다! 하지만 당신이에서 행복을 더 많은 우려, 대단히 감사합니다! 내가 갈 후에 자신 후에 볼 수 바랍니다. 나는 사라져 버릴, 아마 더 이상 표시되지 않습니다, ​​난 아직 당신을 사랑합니다!


내가 가까이해서 이동하려는다고, 어떤 종류의 그것을 몰라!
 아무것도 알고 싶지 않아요과 같은 경우!
나는 태도보고 실망했다!

하지만 나를 위해, 당신은 아직도 나에게 그 자체! 그리고 난 아직도 당신을 사랑!
아무도 우리의 관계에 제 3의 인물되지 않는 우리의 사랑을 멈출수는 없다!


**ILOVEYOUSOMUCH FAMYNAJMI ,BE MINE ALWAYS :'(

Thursday, 28 July 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gifthanks for everything from 30 november untill now !!

cite kali nyhh agakk m'nyedeh kan sikit lahh ye -,-

  
 awk thank's utk sgale nye ,
thank's sbb buatt sye ketawe ,
thank's sbb buat sye happy ,
and thank's jugak , sbb buat sye menangis ..

kenape awk suke buat prangai?
awk ske tngok sy menangis ye ???
terima kasihh bnyak lahh awk !!!

penahh ke awk menilai ape yg sy buat kadd awak ? awk ,
d'sbb kan sye nak jage hati awaklah , sy snggop tak b'tegoo dngn 
kawan baek saye ..
awak tahu tak , sye snggop buat ape je utk awak..
 tapi awak je yg tak pernahh tahu and tak nmpak !
sy dah penatt lahh b'gadohh2 and
sy dah penat menangis2 .
adk awk cakap sy EGO ,
tapi kenape awk still lagi nak b'sme sy ?
sy rase lebihh baek awak carikk org laen lahh ,
carik lah girl yg TAK EGO MCM SY ..
yg bolehh jage awk ,
yg bolehh buat awk sllu happy ,
tak kurangg ajarr macam sy .

ape lahh yg ade kadd sy nyhh ?
yg buatt kan awk t'llu syg kan sy.
awk jugak yg ckp sy nyhh suke maki hamun awk kan..
awk tahu tak ?
spnjg kite tak contact ,
sy kadd snie bukannye pegii MENGGEDIK
sy kadd snie punye lahh risau kan awk ,
yangg awak pulak ,
sebok enjoyy dngn kekawan awk . yg sy kadd uma nyhh 
langsong tak hirau kan !! BAGOS SNGAT LAHH KAN !!!

**HATI SAPE YG TAK SAKIT KLU MCM TUHH ????

if awk buat mcm tuhh sye pon bolehh lahh !!!
klu cm tuhh lepass nyhh sy kuarr ke mane2 dngn sape
sy tak payah lah nak bg thu awak ken ???
buang mase je ,
awk pon bukan nye hirau kann , BETUL TAK ?

kayy lahh awk , if awk rase awk dah fed up dngn sy 
go head dngn life awk yg suke enjoy ,
and lupe kan je sy !!!
KBAIII !~

Monday, 11 July 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gifTHE BEST CAMP!!!

BLING BLING "
ASKUM , dah lame aku tak post kadd blog kenken !!
kayy kali nyhh aku post nak cerite pasal kem yg aku gie "
dari 8 - 10 hb 7 !!


best smpai tak terkate weyy "
rugi sape yg ta pegii"


comel tak ??
comell kenn , hahahaha , tak de lahh saje je .
tak comel pon s'bnar nyeaa !! huhuhu

kayy laah . malass nak citer smpai abess , sbb bnyak snggat citer nye !!
BUBYE ....

Sunday, 3 July 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.giftak sangke dah 7 bulan 4 hari dngn die !!!!

aku tak sangke yg hbgan aku ngn die dahh 7 bulan , hahaha
rase sekejap sangat mase tuhh b'lalu ken ken !!
huhuhu ~
macam tak percaye pun ade !!

pape pun aku nak cakap kadd die ,
thank's for everthing !!
ILOVEYOUSOMUCHH :]


itu pun die sweetheart saye !!
hahaha :D

*weyy bontot ILOVEYOU !
kaw jangn tinggal kan aku !!
kaw aku punye kayy'
AKU PECAYE KAN KAW, but
 if aku dapatt tahu ade org rmpas kaw dari aku "
belive that i'll KICK her !
LOVEYOUMOREBABE !!!!

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gifadoii , phone keNE RAMPASS "

phone kene rampass !! adoiii , macam mane nyhh "
saboo je lahh !!! 
aku dah buntu , tak tahu nak buatt ape !! ,  mum aku maseh belom tahu !! 
huh ~ if die tahu , mati aku kene lambongg !!
sekarang nyhh , phone aku ade kadd bilik penolong kanan hem !
aku jadi petak , bile cekgu displin cakap phone aku kadd bilik tuhh [-,-]

aku pun tanye kenape .
cikgu cakap , phone tuhh takde tuan nye , that's why lahh phone tuhh ade kadd situu !!
akku punn dah jadi blurr' and tak tahu nak buatt ape !!!

dahh aa , aku rase macam malas nak citer pasal phone , 
buat saki hati je cakap pasal phone !!
errr -,-

sakit nye hatii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, 25 June 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gifcerita aku dan die !!


paham ken ape maksodd gmba nyhh ??
nyhh aku nak cite pasal gadoo besaa aku ngn die !!
*sorry aku tak bule nak cite kan sumer citee .. sebab aku akan nngiss klu cite smpai abess !
huh~
aku tak paham lah ngn die . kenape mesti jealous tenok akku ngn mmbe aku ??
mmbe aku tuhh gemokk kodd" errr' tak kan lahh aku nak ade affair ngn die ,
agak-agakk aa , siall '

* u tak payahh nak prasangke kayy' i ngn die just kawan . tak lebehh pon '! mcm u tak penahh pulakk buatt hati i ancoo ?? macam mane i rase macam tuhh lahh u rase !! -,-

Tuesday, 7 June 2011

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/39/39368n1b2x3prdz.gifatok ku " CICAKMAN " !!!!!!!!!

BLING BLING !!!

kayy aryy nyhh aku nak citer bnde yg pleng lucu dalam hidopp aku !!!!*


cam nyhh citer nyee ! tadi , mak cik aku ade buatt KOPI . atok aku ponn gie lahh dapoo , tujuan nak amek kopi !then atok tuangg kan kopi kadd cawan , atok tak prasan kadd dalam cawan tuhh ade CICAK !

then biler atok dahh tunang kn kopi die tross MINOM , die langsong tak sedar kadd dalam tuhh ade cicak  !!! biler die dahh tegokk aer tuhh cikit , die letak kadd atas rak !

then waktu die nak minom balek , die nmpak ade bende b'gerak kadd kopi die (CICAK TENGAH BERENANG LAAH) , biler die nmpak die tross marah adek aku .

ATOK : adek kamu LETAK BISKOT kadd dalam cawan atokk yerr ?"
ADEK : mane adde !!
ATOK : abess tuhh , yg ade kdd cawan tuhh ape ???
ADEK : mane lahh adek tahu !!

atok tak puas hati , die pun amek cawan tuhh and tenok dngn lebihh dekatt aer yang ade kat cawan die tuhh !!! skali biler atok tenokk dekat2 , TETIBE KEPALE CICAK T'KELUARR . 
atokk pon menggelupooo lari gie dapoo , and muntahh puas2 !! wak2 atok tngahh muntahh . adek aku pon gie kadd atok aku and cakap  "ATOK JADI CICAKMAN YERR!!!"  hahaha , atok aku pon marah lahh die , cozz atok ingat adek aku yang sngaje letakk cicak dalam tuhh . padahal bukan adek aku yang buat  !!! hahahaha =D


pape pon aryy nyhh mmg lawak !!! hahaha =D
KAYY LAHH , AKU PENAT LAHH NAK TAIP BNYAK2 !!! KAYY LAHH"
bubye !!!!!!

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!