I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Friday, 27 May 2011

hang tak malu ye ??

hi my dear blogger ! aryy niyy kite b'cerite b'kenaan dngn orang lelaki WOW haha , memang susah nak lupe kan !! biarr kite cite kayy"

macam niyy , ary tuhh kite gie pasarr yg near by dngn rumah kite . time tuhh kite gie pasar dngn kawan kite , IMAE DENNY ! sampai je kadd pasarr kite dngn imae mesti lah blie brg kann ??? tetibe waktu kiteorg gie blie brg rmai boyz ekott kiteorangg huh ~~ imae dahh cemass ! then kite and imae punn cepat2 blie brg !lepass dah blie brg kite dngn imae punn lari balik uma . tak sangke pulakk boyz tuhh kejar kite org , then waktu kiteorg lari tuhh puakk , kieorg t'serempakk dngn ILHAM . imae dngn kite punn tarekk lahh si ilham tuhh !! lepak2 jap nun ilham , boyz yg kejar kiteorg tuhh asyik pndg kiteorg je !! kite pun tak tahu ape mslah dorg time tuhh !! ase balek pulak ilham balik dulu dari kite . jadi kite pun balek dngn imae je lah !! waktu balek tuhh semua boyz yg kejaa kiteorg tuhh ekott !! dah nak smpai bawah blok punn die ekott lagi !! then blerr kite dah bnggang kite pndg lah dorg and tnye kat dorg ape yg die nak !!

me : korangg nak ape ??
boy : nak number boleh ??
me : hah ? number ? ohh'! 0176983954
boy : nahh' (hp die) save kan  !
me : eyhh2 , kite dah bagi die numberr nak kite save yang kan pulakk !!
boy : alaaa.. cepattt lahh !!
me : save jelahh number yg saye dahh bagi !!!

actually s'bnar nye numbere tuhh , number kite yg ilang dulu !! padan muker die , sape surohh kacoo anak dare org ?? hahaha , neyy lahh akibat nye , muker je handsome , tapie prangai tah ape tah !! errr !! -,-

___________________________________________ thAnks for read =) ___________________________________________

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!