I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Saturday, 25 June 2011

cerita aku dan die !!


paham ken ape maksodd gmba nyhh ??
nyhh aku nak cite pasal gadoo besaa aku ngn die !!
*sorry aku tak bule nak cite kan sumer citee .. sebab aku akan nngiss klu cite smpai abess !
huh~
aku tak paham lah ngn die . kenape mesti jealous tenok akku ngn mmbe aku ??
mmbe aku tuhh gemokk kodd" errr' tak kan lahh aku nak ade affair ngn die ,
agak-agakk aa , siall '

* u tak payahh nak prasangke kayy' i ngn die just kawan . tak lebehh pon '! mcm u tak penahh pulakk buatt hati i ancoo ?? macam mane i rase macam tuhh lahh u rase !! -,-

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!