I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Tuesday, 7 June 2011

atok ku " CICAKMAN " !!!!!!!!!

BLING BLING !!!

kayy aryy nyhh aku nak citer bnde yg pleng lucu dalam hidopp aku !!!!*


cam nyhh citer nyee ! tadi , mak cik aku ade buatt KOPI . atok aku ponn gie lahh dapoo , tujuan nak amek kopi !then atok tuangg kan kopi kadd cawan , atok tak prasan kadd dalam cawan tuhh ade CICAK !

then biler atok dahh tunang kn kopi die tross MINOM , die langsong tak sedar kadd dalam tuhh ade cicak  !!! biler die dahh tegokk aer tuhh cikit , die letak kadd atas rak !

then waktu die nak minom balek , die nmpak ade bende b'gerak kadd kopi die (CICAK TENGAH BERENANG LAAH) , biler die nmpak die tross marah adek aku .

ATOK : adek kamu LETAK BISKOT kadd dalam cawan atokk yerr ?"
ADEK : mane adde !!
ATOK : abess tuhh , yg ade kdd cawan tuhh ape ???
ADEK : mane lahh adek tahu !!

atok tak puas hati , die pun amek cawan tuhh and tenok dngn lebihh dekatt aer yang ade kat cawan die tuhh !!! skali biler atok tenokk dekat2 , TETIBE KEPALE CICAK T'KELUARR . 
atokk pon menggelupooo lari gie dapoo , and muntahh puas2 !! wak2 atok tngahh muntahh . adek aku pon gie kadd atok aku and cakap  "ATOK JADI CICAKMAN YERR!!!"  hahaha , atok aku pon marah lahh die , cozz atok ingat adek aku yang sngaje letakk cicak dalam tuhh . padahal bukan adek aku yang buat  !!! hahahaha =D


pape pon aryy nyhh mmg lawak !!! hahaha =D
KAYY LAHH , AKU PENAT LAHH NAK TAIP BNYAK2 !!! KAYY LAHH"
bubye !!!!!!

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!