I LOVE U DAMN MUCH !!!

Followers

Sunday, 5 June 2011

hari yg palengg best !!

BLING BLING !!

HI my blogger !!!!


sekarangg nyhh aku nak cerita ape yg jadi harii nyhh ...
bagi aku memang enjoyy gilerr !! ary nyhh kadd kwsan p'rumahan aku ade buatt knduri !! aku pun gie lahh , mama aku and sumer family aku tak pergii ! so aku punn gie ngn mmber aku je lahh !! mase gie tuhh aku bawak lahh NIKON bler aku bawak cmre , sumerr budak2 flat mule lahh dngn prangai JAKON dorangg ! kalau bolehh sumer nyee nak penggang ! aku senang je cakap ! kaw nak penggang , sorry lahh !! macam mane lahh aku tak cakap macam tuhh ! when dorngg ade bnde or brg yg baru blie , macam fixie .. dorgg punye lah batakk ! smpaii pndangg orangg pun tanak !! pape tahh kan . dahh lahh bia kan je lahh dorangg , asal kan dorangg bhgierr !!

haa.. tibe nye waktu pengntin menjelme (HAHA) , aku punn mule lahh gatal tngn tangkap2 gmba !!! hehehe , bnyak lah jugak gmbarr yg aku amekk ! hahaha , waktu pngntin ngaa photoshoot with family , aku pun bosan tros gie taman , bnyak gilerr gmba aku yg mmber aku tngkap kan . hahaha !macam2 pose aku buatt ! hehehe

thenn.. dah penatt posingg aku ponn antarr mmber aku balik , aku antarr mmber aku ekott jalan knduri . smpai je katt khemahh knduri tetibe mucoll seorangg lelaki memberi sekuntom bunge ross !! hahaha , klakarr gilerr siall !! naek segan aku kat situ !! hehehe... =D



AND NOW , ONLINE TIME


kayy nyhh aku nak citerr ape aku buatt online kali nyhh ...
firstly aku bukak notification , then lepass abes bukak sumer notification aku ponn tross gie edit gmbarr BOYFIE (tak gune) aku , kiteorgg rncang nak tukarr gmbarr profile picc facebook . tapi malang nyee , bilerr aku nmpak sesuatu kadd wall die , aku tross jadi MELUAT , M'NYAMPAH & TAK SUKE !! elok2 rncangan nak tukarr gmbaa jadi . teross takk jadii , cozz aku punyerr meluatt tahap gaban nyhh terlalu kritikall !!

mase aku on9 aku chatt same adek angkatt aku punyerr BOYFIE si PJOY ADLY lawak gilerr chat ngn die !! yang pasti aku dah gelarr kan die s'bgai PAK CIK hahaha , jahat kan kite !! huhu


kay lahh cmpaii kadd cinie je cerite kite !! if terkasar bahase , sorry kayy tak sngaje !! okayy lahh BYEE.....

meyy'' b'jinak dngn hamster saya !!